Friday, August 12, 2011

Part 3 - Sepanjang Majlis

Terlebih dahulu nak ucap jutaan terima kasih kepada ibu aku (tu mmg penting - byk dah abskn wit ibu ni..hehehe), adik beradik aku..Along, abang arif, aji, anem, dekman, taklupe gak pd adik beradik  len mak len bapak, abg mie, abg achek, abg wan, kak yati, kak syawal..dan sumelaa.. (rajin dorg ni), Sedare mare (yg dekat n jauh dtg! suke sgt! thanks datanggg..), jiran tetangge! dan tak lupe kwn2 aku yg aku sygggg sgt! thanks sgt2 tau...

So, korg ngk la gambar-gambar kt bawah ni..kalu korg semua tade muke aku xseceria ini...^_^

Rombongan Pihak Lelaki Baru Sampai: 
Time dorg da masuk ni, aku tengah kelam kabut ngk bersiap-siap..mau taknye..akak andam dtg lewat..Akak andam tu pn kelam kabut kne make-up kn org..kalu xcilap aku pas die make-up aku tu ade 2psg pengantin lg kot nk die make-up kn..so..tengok jela, muke aku yg mcm tepung gomak tu..hehehe..tapi tak tahu la bg korg tepung ape lak kan..hehehe..(seb bek dlm gmbr tak nmpk sgt gomaknye!)
Ni sume br mnduduk kn bon*** masing-masing..hikhik
Cume ade brg dr pihak laki je..brg dr pihak pmpuan lom dikuarkn lg..masih kt dlm bilik!
Ni org-org kuat dr pihak lelaki & pmpuan..hehehe
Ni Ibu aku! Syg ibu! Nti angah balas blk sume ye ibu!! ^_^
Ni mak encik Tunang...
Yg pakai kopia putih tu pakcik sedare aku (belah ibu)...yg blkg tu plak..pakcik aku! (bapak tiri aku)..
Ni aku pn tak tahu ape yg dorg borakkn..hehehe..time ni xstart lg ni kot..br nk beramah mesra kot..hehehe
Ni kaum-kaum hawa dr pihak lelaki! *Eh chop..ade bape kerat kaum adam...
Tu tgh kire bape byk batu kt cincin kot!
Rasenye time ni majlis da mule da kot!
Ermmm...k la xtahu ape lg nk cite kt gambar-gambar ni..korg ngk jela ehh...
Eh chop!! Tertarik nk komen gmbar kt bawah ni..iklan jap ehhh..:p
Tu kakak biras aku tu tido ke?? hehehe :p









Chop..haaa...ni die!! Kne dok luar la ye! senyum-senyum kambing! beekkkk..bekkkk..:p
Ok..sambung balik ngk k..nengok je tau..jgn cakap pape..tp senyum bole! hihihi...
Ni rase nye dorg da abs bercerita!

So, absla cite time part 1, bab pihak lelaki br dtg smpai la dorg da sembang-sembang tu...so skg nk tunjuk gambar time nk sarung cincin...time ni Allah saje tahu betape gemuruh je jiwa...(Eh da mcm lirik Faizal Tahir le pulak) hehhe... Gemuruh jiwaaaa...semangat membaraaaa....Lalalalallaaa~..tetibe meroyan jap.. 

Time Nak Sarung Cincin:
Malu gile time ni! dgn muke "tebal" tuuuu..tp seb bek ade yg puji! *_*
^_^
Dah dpt cincin kne la cium tgn bakal mak mentua kn..kang kne rmpas blk cincin tu kang br tahu..hehehe..
Ok! da selesai bab sarung cincin dah! Alhamdulillah! Aku dah jadi tunang orang dah! Dah jdi tunang kepada Abd Munir Mohamad Bin Abd Khalil! (mest paktam ni kembang-kembang aku dah sebut name die ni...siap highline lg name tu..) terharu tak...ngeh3...Hehehe..so pani kne blaja masak la kan bang!! hehehe..

Selesai satu bab! Time utk bacaan doa pula! ....*Thanks kpd sume yg tadah tgn tu! Doakan kebahagian kami! ;)
Ok, skng layan gambar-gambar sepanjang majlis k..ngkla sape yg dtg..tadela rmai sgt dan tadela sket sgt..hehehe...

Sekitar Majlis:
Mest penat ngk kan..hehehe..jap nk tayang gambar-gambar kt dalam bilik jap lak tau..meh nengok meh!!

Posing Dalam Bilik Lak:
Thanks ibu sb hiaskn bilik ni..











Ni sje wat aksi gedik!:p
Kalu korg nak tahu, ibu aku yg hiaskn bilik tu...bak kate sume la ibu aku yg sediakan..tu ole-ole pn ibu aku yg da sediakn..balik-balik uma je sume da tersedia.. terukkn aku..tp bkn aku xnk tolong..cume dorg cpt sgt siapkn sume nye tu...hukhuk..so xsempat aku nk tlong..huhuhu

Time Semua Nak Balik Dah:
Ok..sebelum balik tu tunjuk dl ape yg dibawak blk..mne tau kang ade yg xdpt ke..hehehe..
semuaa da nk tgl kan aku da ni..:(
p/s: Korg semuaaaaa! Thanks sebab sudi dtg!!! Tak tahu cmne nk balas..Hanya Allah saje dpt balas ye...So pani kalu korg sume nk dtg time aku kawen sure dah xsesat lg kan..hehehe...thankss tauuuuuu

[Catatan: Maafla lambat nk upload gmbr2 tunang, Cd gambar bru dpt!]

Salam Perkenalan, 

Norliza Nordin

2 comments:

Anonymous said...

Kakak biras tu bkn tdo..tp mata bgkak sbb xcukup titun..tu yg jadi sepet...kui3

Norliza Nordin said...

@Anonymous

owhh.. hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...