Friday, November 04, 2011

Aktiviti setiap minggu - Dewan Putrajaya

Ok, kalu korg penah bace entry Aktiviti setiap minggu - Dewan Bam Villa sebelum ni, aktiviti nye adalah same je dgn entry yg aku baru update ni.. cume tempat je berlainan.. selain tu, peringkat umur student2 paktam sorg ni pn berbeza dari entry yg lepas..

meh ngk je gmbar2 kat bawah ni. Gambar cikgunye dulu dipaparkan:
okey, sungguh beriye2 kan die mengajar! hahahaha.. mcm2 memek muke ade.. kat bawah ni plak gmbar2 para2 pedengar n pemerhati .. hehehe
Okey, sebenarnye byk class yg telepas nk amek gambar.. so sebagai nk buat kenangan utk kami sendiri maybe akan ade update lg aktiviti2 cmni di tempat2 len plak.. Insya Allah.. ^_^

[ Catatan: ade sape2 tak yg jual kete2 import?? ]

Salam Perkenalan, 
With Love

Norliza Nordin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...