Tuesday, November 15, 2011

Bersiram

ni nk cite pasal dugong lg .. hahahaha.. jgn marah.. jgn busan ye.. Peace!!! kalu korg bace kisah dugong yg ni Bunyi Moto Boat ade berkait rapat sket.....

pas je kuar dari workshop tu, mmg kotor gile dugong ni.. bak kate org Melaka berkarah! hahahaha.. bole diconteng2 buat lukisan lg! huh.... meh aku tunjukkan kesan kotoran degil yg melekat tu..
nampak tak?? kalu xnmpak, jap aku tunjuk kn lebih dekat lagi...
haa, nmpk tak?? kalu xnmpk maaf la ye.. kamera xcngih.. hehehe..

kalu korg nk tahu, dugong ni xpnh dibiarkn berkarah cmni tau.. kalu koto pn sket2 je.. xkn smpai bedebu cmni.. mne taknye, kami da upah org cuci dugong ni tiap2 minggu.. 3kali seminggu.. kire 12kali sebulan.. so mmg xde harapan la kan dugong nk berkarah cmtu..

ni pn punce leh jadi cmni sebab masuk workshop ritu, dok sehari je kot.. cube bayangkan kalu seminggu.. mahu betukar kaler jawabnye.. hukhuk.. disebabkan sakit mate memandang, kteorg pegi gak la car wash sendiri.. nk tnggu org yg cuci tu malam baru die cuci.... so bile siang xkn nk biarkn mate ni skt je memandangkan.. 

so da alang2 pegi serdang aritu, kami pegi la satu car wash yg slalu mmber2 paktam ni cuci kete dorg.. nmpk cm menarik je.. dugong pn lom try cuci kt situ.. so kami cuci jela kt situ .. huhuhu..
dr pemandangan n pemerhatian awl, nampak car wash ni same jela cm tempat cuci kete yg len.. kire xda ape yg beza la sgt.. huhuhu.. tp pemikiran aku yg awl tu cilap belaka rupenye.. knp aku ckp cmtu??? meh aku cite.. lalalalalalalala~
dari sorg pekeja dtg lagi sorg pekeje membantu.. yg lg best tu, boss die pn turun cuci sx.. dari segi tu da len da ngn tempat2 sebelum ni.. konpem tekun pekeje2 wt keje kan.. *baju biru tu tokei kedai
ngk, bos pn btungkus lumus bersih same.. wahhh.. dilayan bek nmpk nye dugong! syok gak ngk dorg ni bekeje.. kalu xcaye meh ngk pekeje kt bawah ni.. punye le teliti die bersihkan bhgn depan dugong ni.. macam2 aksi ade.. tp yg kt bawah ni je aku bole upload.. kikikiki..
bagi aku car wash ni paling best la yg penah aku jupe.. sume tempat die bukak dan cuci.. xpenah2 aku ngk kedai2 sebelum ni buat.. dorg siap cuci kan bahagian tangki minyak tau.. baru la btolkan.. cayalaaa... cmni konpem bole pegi lagi kan.. hehehe
teliti sungguh dorg ni mencuci.. lame2 nek busan gak la aku nk amek gambar dorg ni.. da penat amek2 gambar dari awl tadi, aku suh paktam lak amek gambar seterusnye smpai kesudah.. konon nye laa.. last2 3 gambar kt bawah ni je die rajin nak amek.. hishhh.. teruk tau.. hukhuk.. die dok kusyuk nk ngk org2 tu buat keje.. jgn kaco katenye.. hahaha
kalu korg nk tahu, da alang2 dugong tu kotor kan, kami grab je promotion kat bawah ni.. murah!! xcaye ngk iklan kt bawah ni
cite abess.. ^_^

[Catatan : Mood sedih n bimbang! ]

Salam Perkenalan, 
With Love

Norliza Nordin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...