Thursday, November 10, 2011

Birthday Celebration - Cpoo 2011

hApPy BirThDaY Cpoo ooooo!!!

meh aku tunjukkan dulu birthday cake budak ciput ni...
haa, pasan tak tulisan atas kek tu??? Suprise!!! hehehe

okeyla, patutnye entry ni da lame aku update, tp baru arini sempat nk update.. kalu x, tersimpan je le dlm draft tu.. hehehe.. cowi cpoo.. konpem ko tgu2 kan.. hahahaha..

ok, berbalik pade perkataan surprise tu dulu ehhh.. kalu ikutkan mmg la kteorg nk buat suprise la konon nye kt cpoo ni.. nk kate kan plan sgt tu tade la.. tp jadi gak la kot surprise nye tu.. wlaupun pd awl nye hampir tekantoi.. hehehe
Wrong spelling : "ni" di tukar kpd "di"
kalu korg nk tahu, kteorg smbut besday cpoo ni kat Red Box Sogo je.. pas abs keje je terus ke Sogo! korg layan jela gambar2 kt bawah ni ye.. ^_^
da selesai tiup2 kek.. snap itu ini.. bg besday girl nyanyi lak! ari die kan.. so kte bg die buat konsert kejap.. hahahah
 sambil dgr dorg2 ni nyanyi, besday girl nyanyi... sx sambil makan la kan..  *sempat gak aku myumbngkn sore time tu!

 Gambar makanan lupe lak nk snap time tu.. 2 gambar yg penuh makanan kt atas ni je sempat snap..  so tade ape2 motif 2 org dlm gambar kt ats ni ye.. sje nk tunjuk mknn je.. hehehe
sibuk pilih lagu
ni cpoo tangkap, so aku upload jela..
ni gambar gedik kami. nk upload jgakk
korg ngk jela gambar2 kat bawah ni ye, smpai la da nk balik.. da xtahu nk cite ape sebenarnye, sbb cite ni da lame sgt kan, so kurg idea nk story lebih2.. hukhuk
Mase untuk pulangggg! meh layan gambar kt bawah ni..
Dalam lif pn perlula begambar kan.. ngk gambar kt bawah ni.. hahaha
habessss! papai ^_^

[ Catatan : Selsema! :( ]

Salam Perkenalan, 
With Love

Norliza Nordin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...