Wednesday, February 08, 2012

Sambungan kisah rumah sewa

seperti yg dijanjikan.. aku smbung balik ye entry kisah rumah sewa tu... ^_^

okeylaa.. da selesai mengecat dan mengemop.. mase utk setting barang2 kat bawah ni, meh ngk dulu ape barang2 yg nk dikumbah tu.. nt baru la aku bto ape punce aku bengang pasal uma sewa ni ye... ^_^
selesai bawak naik sume2 barang ni kt dalam uma terus munir pasang2 mne yg patut! time ni rak tv ngn sofa xde lg.. seb bekla kan.. kalu x, jenuh gak dorg ni nk bawak nek ke atas.. dala dua org je yg mengangkat brg2 ni sume.. ehh chop.. 2 org tu bukan termasuk aku tau.. munir ngn sahabat baik die.. cian dorg penat2.. aku tlg amek gambar je.. sebab sume barang2 tu lgsung ak xlarat nk angakt! siyes! sume berat2! hukhuk

alamak, hampir terlupe tujuan utama entry ni diupdate.. hehehe.. okla, penat rasenye xhilang lg dok mngecat-ngecat, dok angkat2 barang, kemas itu ini.. bak kate org tue2, bontuttt xpanas lg dok dlm uma tu tp da kne pindah.. .. hukhuk ape pasal???? haa..ni nk cite ni.. :p

sebabnye tuan uma ni nk dok balik uma die.. hukhuk.. so tepakse cari uma len la kan kan kan.. hukhuk... alasan die, die dpt transfer balik kt KL.. mak aiii, suka suki je kan.. huhuhu.. apela tuan uma ni, xpk ke org penat punggah barang?? bukan xtahu.. hukhuk.. tu baru tunjuk barang yg besar2 je.. xtunjukkn lg brg yg kecik2.. alamatnye, jenuhla nk mgangkat balik time pindah nt..*tp kpd sape2 yg sudi nk tulun angkat brg nt bole la..dialu2kn..^_^

tp ape kan daye kn, die tuan uma, kte cume penyewa je.. wlaupun duit deposit n duit agreement da bg siap2 b4 masuk uma rtu pn xleh nk buat pape, sb agreement original tuan uma xbg lg kt kami.. hukhuk .. mase buat aggrement tu punye le janji kemain, ckp akan bg notis 6month b4 kalu nk suh kuar.. hukhuk.. ni jgn ckp 6month, xsmpai sebulan da suh kuar.. ade ke patut.. hukhuk.. xbek tau.. tu mest kes jeles ngk uma die da cntik la tu kot! hukhuk..* hahaha.. tu andaian aku je! :p

ok, sekian, tu je nk cite.. kalu ade uma lebih nk bagi kami sewa bto la ye.. ^_^

[Catatan : nak cari uma yg dekat ngn tempat keje!]

Salam Perkenalan, 
With Love

Norliza Nordin

1 comment:

Eima Jer said...

angah, ce cari area rumah aku. dekat je dengan kl sentral. munir pon dekat je dgn tempat keje dia. sbb adik aku keje kat TTDI damansara. maksud aku taman desa, bukit desa, jln klang lama, OUG, Tmn yarl. klu kat condo aku rm550 ada tp honeymoon suit. romantik nau. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...