Tuesday, May 15, 2012

Bagaimana untuk dapatkan kembali Timeline Facebook

 Mungkin sekarang profil facebook korang adalah version yang lame macam aku

kalau dulu aku ajar korang bagaimana nak remove timeline facebook, baca Disini. Kali ni aku nak ajar bagaimana nak dapatkan kembali timeline facebook korang tu.

Mungkin ada di antara korang yang rindu nak nengok timeline semula kan. so follow step kat bawah ni:

 1. Korang Select Tools --> Addons
2. Korang nengok kat Profil Disabler baru
3. Patu korang Click "Remove"
4. Dah sudah tu, korang restart balik browser korang.

5. Selesai! korang dah dapat semula korang punye timeline
Selamat mencuba! ^_^

[Catatan : Welcome back timeline facebook! :p]
Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

2 comments:

Mariyam Nabella Ishak said...

kalo nk remove timeline tu cmner?rimas la..cm serabut je

Norliza Nordin said...

bace kat sini kak nana http://sinarcintaku.blogspot.com/2012/02/info-bagaimana-untuk-remove-facebook.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...