Monday, May 07, 2012

My Birthday : 7 May 2012

Alhamdulillah, hari ni genap umur aku 27 tahun. Kali ni sambut besday bersama suami tercinta. 1st birthday status wife orang! ^_^

thanks abang, walaupun abang celebrate awal tapi tetap boleh dikira. hehehe.

kalau korang nak tahu, malam tadi en Abam buat surprise untuk sambut besday aku. walau pun belum pukul 12 tengah malam,  En. Abam dah nyalakan lilin kek nak suh aku tiup. huhu.
muke baru pas nanges terpaksa smbut besday awal. :p
Ape boleh buat, tidak semua yang kite rancang dapat ditunaikan.

Ape-ape pn sangat-sangat berterima kasih dan terharu dengan surprise yang En. Abam buat malam tadi. Sayang abang sangat!
thanks abang bersusah payah mencari kek ni dalam keadaan yang nak cepat.

takde ape yang lebih bemakna selain abang di sisi! ^_^

[Catatan : Cian abang, pukul 5 pagi baru smpai uma! :(]
Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...