Wednesday, May 16, 2012

RumahKu SyurgaKu

Ohh rasenye dah lame tak update pasal rumah kan, last update pun 3-4 bulan yang lepas kot. mase tu baru pindah dan rumah kosong lagi. Ape bende pun tak ade lagi. Time tu kecoh tuan rumah nak duduk balik umah die. Tapi sekarang Alhamdulillah, tak jadi pindah. Syukur, badan pun tak penat nak punggah-punggah barang balik. Korang boleh bace Disini dan Disini

Tapi hari ni teringin pulak nak update pasal rumah, walau pun rumah tak secantik dan sebesar mane! Jadilah kan, duduk berdua aje. ^_^
walau pun rumah ni kecik, penat jugaklah bile kene vacuum satu rumah. nasib baik kecik kan. ^_^
Kadang-kadang tu, bile dah bosan dengan posisi sekarang, dah tak tahu macam mane dah nak susun. Sebab ruang sangat terhad. 
Disebabkan tile rumah ni dah berwarna biru, so susah sikitlah nak cari warna untuk langsir ke ape kan.
Ok, itu sahaje coleteh pasal rumah kami. Tamat! ^_^

[Catatan : Jemputlah datang ke teratak kami.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

4 comments:

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

kemas..warna pun cantik :)

SYANI said...

Wah... birunya rumah... Rasanya kalau guna langsir warna putih/cream lebih cantik kot.

Norliza Nordin said...

hehehe.. thanks. warne tu, icik abam yg pilih! ^_^

Norliza Nordin said...

thanks atas cadangan. Insya Allah nt raye kalu ade bajet leh cr langsir wane putih/krim... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...