Friday, July 06, 2012

Angkut Naik Ego

Disebabkan aku terlalu berkenan dengan meja kitchen yang dijual di Courts, terus je aku nak rembat! Padahal time tu kami naik ego je.

Ini lah meja yang berjaye menambat ati aku hari tu! ^_^
  Icik abam ampang main sokong lagi kalau beli meja ni, die lah yang suggest beli meja ni. padahal mate aku mule-mule berkenan dengan meja yang berwarna-warni.

Patu datang pulak salesman kat situ, dok api-api kan suh amek, katenye tinggal satu tu je. "last stock akak, minggu depan datang barang baru, meja pattern ni dah tade dah".. wah.. wah.. nak menderam aku suruh beli lah tu.. ^_^
Sebenarnye ati aku berbelah bahagi nak amek yang ini ke yang itu.. yang ini ke yang itu.. hehehe.. tak boleh beli dua-dua, kene beli satu je. kang beli banyak-banyak pun bukan muat dapur aku tu. dapur kecik katekan.. hikhik
Disebabkan datang naik ego, balik pun naik ego lah kan. so angkut je meja tu naik ego bersama! ^_^

[Catatan : Thanks icik abam!]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

4 comments:

HaryatiFaizal said...

hikhikhik.....apa pun bley la...

Eima Jer said...

angah,
bekenan jugak lah
tapi memang ada roda kat bawah ke??
huehuehue
saya kan kena cari rumah utk tinggal berdua dah
=,="

Norliza Nordin said...

@HaryatiFaizal tulaa.. seb bek la bole letak dpn tu.. kalau tak jenuh nk bwk dgn jem kt kl ni..:p

Norliza Nordin said...

@Eima Jer die mmg ade roda. tp kalu xnk pasang pn ok je.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...