Thursday, July 05, 2012

Good Bye Sahabat

Entry ni dibuat khas untuk ucapkan selamat tinggal buat kau, Ateen, sebab, die dah nak jadi orang JB. Eh, dah jadi orang JB dah pun sekarang ni. hehehe. Harap baik-baik aje di sane ye.

Konpem baik la kan! dah disamping encik hubby tersayang. Seronok letuwwww! ;p

Amacam dok JB? jangan senyap je ye. hantar-hantar lah berita untuk kami di sini. Kalau korang nak tahu, Ateen ni merupakan sahabat baik aku time degree dulu. Dia ni jugaklah roommate aku time kami menyewa kat Parit Raja. ^_^

Disebabkan minggu lepas adalah hari terakhir Ateen dok sini, dan nak berpindah terus ke JB, kami pun beramai-ramai amek kesempatan untuk jumpe die buat kali terakhir..  ceh ceh.. macam lah Ateen tak balik sini lagi kan. ^_^

Jom cekidaut!
# Kalau nak tahu Ateen yang mane, yang dok tengah-tengah tu. berbaju warne grey! ^_^

Aku harap bile kite dah jauh, ini bukan alasan untuk hubungan persahabatan kita makin jauh atau makin renggang. walau jauh walau dekat, jangan lupe aku tau! Jage diri leklok kat sane, . huehuehue.. Raye datang uma aku tau! hahaha
[Catatan : Sila abaikan perut aku!]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...