Monday, July 02, 2012

Pertandingan Akhir Pencarian Model Pewarna Rambut Shurah

Okeh, ini cerita akhir bulan lepas iaitu pada 24 Jun 2012. Dapat je Invitation Card dari pihak Jetaine terus call icik abam beritahu perkara ni. Time tu icik abam outstation seminggu ke Kuantan. tupasal call die utk beritahu yg 24haribulan tu dah ade program untuk pergi ke Karangkraf.  ^_^

Macam mane aku dapat Invitation ni, korang boleh baca Disini
sampai je kat Karangkraf tu, aku terus register diri.
Selesai je register, kami dikehendaki duduk di table No. 7! ^_^
time kami sampai tu, para peserta tak tukar baju lagi, dorang tengah sibuk rehearsal sebelum pertandingan bermula
Selang beberapa minit kemudian, pertandingan pun bermula. Korang boleh nengok video di atas 14 Finalis Pencarian Model Pewarna Rambut Shurah. 

Sebelum pertandingan bermula, acara pada hari tu dimulakan dengan bacaan doa. Selesai bacaan doa terus bermulanya pertandingan.
Majlis pade hari tu dimeriahkan lagi dengan persembahan Awi Rafael dan Asmidar. Selepas persembahan dari mereka berdua, para tetamu dijemput menjamu selera. Makanan yang disediakan Ala Bufet. Disebabkan ramai yang beratur, tak sempat nak amek gambar makanan. terus makan je ^_^

Eh chop, lupe nak beritahu, emcee pade aritu adalah Haiza, penyanyi Dag Dig Dug tu. ^_^

Okeh, aku sambung cerita dengan penyampaian hadiah bagi 10 pemenang Peraduan Undi & Menang. Cekidaut!
Eh eh.. Aku lah tu.. hehehe.. aku antara 10 pemenang dan dapat Hamper barangan Shurah bernilai RM100! Alhamdulillah! thanks shurah!
selesai amek hadiah, masing-masing kene cabut satu envelop yang dipegang kakak baju hijau tu.. jeng3x
Video acara membuka envelop bole lihat dibawah ye! ^_^
Selesai je penyampaian hamper utk kesepuluh pemenang, masing-masing diminta membuka envelop yang dicabut tadi! Alhamdulillah! aku dapat wang tunai bernilai RM100. Dah sudah sesi bergambar bersama pemenang Undi & Menang, dorang umumkan pulak pemenang bagi Pertandingan Akhir Pencarian Model Pewarna Rambut Shurah. Jom cekidaut!

Meh nengok video di atas.
Juara!
Inilah pemenang tempat pertama, kedua dan ketiga! tahniah!

Selesai sudah majlis pencarian model pewarna Shurah!. Jom cekidaut gambar dan hadiah-hadiah yang dibawak pulang oleh tuan blog! ^_^

 Masa utk tebus duit! jom cekidaut!
 akhir entry, terima kasih lagi sekali buat Shurah! ^_^

[Catatan : Maaf, kualiti gambar kurang menarik!]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

4 comments:

- zuriey - said...

banyaknya hadiah dia..nak sikit..hehe..anyway congrates

Norliza Nordin said...

@- zuriey - hehehe.. alhamdulillah.. thanks! ^_^

Haryati::Faizal said...

beshye dapat hadiah...Tahniah tau!

Norliza Nordin said...

@Haryati::Faizal best sangat! hehehe.. thanks tau.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...