Monday, August 27, 2012

Berbuka Puasa Tajaan Nando's

Cerita ni berkait rapat dengan Cerita Satu, (kalau nak tahu ini lah yang aku terima, yang dihantar oleh Pos Ekspress yang aku ceritakan tu)

dan Cerita Kedua, kalau korang bace balik entri ni, ade mentioned yang aku dapat hidangan Peri-peri untuk 4 orang bernilai RM62.00. Tapi harga sebenar dlm RM75.00++,  Ohh memang kenyang time tu, mane taknye, kami berdua aje yang membaham makanan tu.. ^^
Ini lah voucher yang aku dapat tu, voucher ni valid sampai 31 Jan 2013, tapi dah teringin sangat nak makan, so makan lah time berbuka puasa ari tu.. :p
Yummy Yummy! terliur pulak nengok gambar makanan ni balik! :p
Mula-mula, kami diberi seat yang untuk 2 person aje, tapi memandangkan hidangan kami yang byk, dorang tukarkan seat kami ke seat utk 4 persons! hahaha..

Nengok gambar kat atas tu, meja penuh dengan makanan kot! ^^
Memang tak kan larat lah nak melantak berdua aje kan, dah tak abes, kami take away je, elakkan pembaziran, kat umah boleh sambung membaham lagi. ye tak.. hehehe

Okee, sekian! ^^
 [Catatan : Nando's Best!]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

4 comments:

DAIRI FARISHA said...

sedapnyer!!! dh lama xmkn

Haryati Faizal said...

sedapnya...liza...

Norliza Nordin said...

@DAIRI FARISHA mmg sedap pun.. ni dah teriur-liur dah ngk gmbr mknn tu balik.. :p

Norliza Nordin said...

@Haryati Faizal tulaa, mmg sedap.. xkna lah mknn nye mhl2, kalu x tiap2 ari dpt mkn ayam die da puas ati... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...