Friday, August 17, 2012

Kad Raya Dari Kami

Entri di update untuk menunjukkan semangat icik abam tulis kat raya kepada yang berkenaan. ^^
nengok tu, semangat sungguh kan. sampai ketap-ketap bibir nak menulis kad raya. amek mood nak tulis ape kat kad raye tu ye abang.. kekeke
 
Sebenarnya kad raye ni dah lame dah buat, tapi baru ni nak update pasal menulis kad raye ni. hahahah. semedang je kan cite dah lapuk baru nak update. kekekeke

walaupun dah lame dah dok menulis dan mengarang bagai, tapi kad raye ni still lagi dengan kami. bertuah betul kan. Lalalalala~

Tapi, semalam dah agihkan sikit-sikit pada yang berkenaan. Yang belum tu, icik abam  cakap send by hand aje. Lagi cepat katenye. nak pos pos kompen dah tak sempat nak sampai kot. Memang xdan lah kan. hehehehe. ^^

Okee, itu aje nak cerita. terima kasih sebab rajin bace. *_*






 [Catatan : Salam Aidilfitri! ^^]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

kad raya special ke tu?

Norliza Nordin said...

@Haryati Faizal hehehe tade special sgt pn.. kad raye icik abam dpt dr company die.. :)

Selamat Hari Raya Aidilfitri! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...