Tuesday, August 28, 2012

KampungKu Yang Indah Permai

Ini lah rumah ibu ku di kampung! ekekeke. Gambar ni diambil time bulan ramadhan aritu, sehari sebelum nak raya. Di sebabkan tahun ni merupakan tahun pertama sebagai Hubby & Wifey, dengan kate sepakat bersama tahun pertama ni, kami bersama-sama raya di Melaka. Hoyehhhhh! ^^ Kompemlah aku yang paling ceria sekali kan kan. hahahaha :p
Petang raye tu, icik abam terajin pulak, ade je kelapangan die terus capai penyapu bagai, rajin kan icik abam. laki sape lah tu... hehehe.. *senyum lebauuuuu

Rajin jugak laki aku ni rupenye. hehehe. Selepas kemas itu ini, kami berdua pergi kubur ayah, tukar kain pada batu nisan. Part ni memang sngt best! rase cam bawak suami pegi jumpe ayah buat kali pertama. hukhuk.. Al-fatihah buat ayah!
Ayah memang tiada ganti! hukhuk
[Catatan : Al-Fatihah!]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...