Thursday, September 06, 2012

Hari Pertama di Seri Pacific Hotel

Citer ini adalah sambungan dari entry Bersiaran di Seri Pacific Hotel. Mungkin ada yang tak tahu macam mana aku boleh berada di Seri Pacific Hotel, macam mana tu? kompemlah dapat free! hasil dari menang peraduan! aku kan ratu peraduan! hahahaha
Sampai-sampai je, konpemlah kene register kan. kami dah booking sebulan sebelum rasanye. Kami pilih tarikh 25-27 Ogos 2012, kire time ni dah abes beraya di kampung! ^^
 Dah register, naik lift terus ke tingkat 16! ^^
 Jalan mencari bilik. ngeh3
Jumpe pun! No. bilik 1620.

Nak nengok bilik kami??? Jeng3! jom cekidaut! ^^

Setiap sudut "snap"! ^^
 Ini "Pusat Salon" icik abam, tiap-tiap hari die bukak kedai untuk dandan rambut aku.. hahaha.. syiokkkk sgt! :p
Bath tub! tiap-tiap hari berendam! Jakunnn.. kat uma tade kate kan. hihihi
icik abam tak suke berendam, die gune shower aje! ni pun nk tunjukkan. hahahhaha :)
 Kitchen Bar
Iron and ironing board
ini pulak pemandangan dari bilik. @_@
tu icik abam ngah sibuk godek peti besi! hahahaha

Dah busan duduk dalam bilik, icik abam ajak keluar merayap kat The Mall tu, jalan kaki aje, penat! sebab kena naik jejantas! ekekeke
Sebelum naik jejantas, bergambar kenang-kenangan jap! ekekeke

Untuk 3 gambar di atas, saje je aku buat die black & white! ^^

Okee, rasenye cukup sampai disini aje lah aku cerita untuk hari pertama berada di Seri Pacific Hotel. Untuk hari kedua dan ketiga akan diupdate pada entry akan datang. Insya Allah! ^^
Peace! ni gambar baru balik dari merayap.
 [Catatan : Syiokkk!]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

4 comments:

- zuriey - said...

amboi bestnya ratu contest kita ni

Norliza Nordin said...

@- zuriey - hehehe.. ratu contest la konon-konon.. hehehe

Mia Liana said...

Oooo menang contest rupanya.... untunglah. Congratssss...

Norliza Nordin said...

aah.. tapi sorry banyak gambar terdelete..tu pasal gambar dalam entri ni cmtu.. hukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...