Wednesday, October 17, 2012

Disebalik Tabir | Photoshoot

 Photoshoot diadakan di Tasik Perdana, Kuala Lumpur
Date: 14 October 2012
Duration: Dari 10 pagi sehingga 12.30 tengah hari
 Sebelum cerita apa-apa, aku tunjukkan dulu props-props yang kami bawak time photoshoot hari tu. Semua props-props ni kami buat sendiri tau. Tapi tak tahu lah cmne rupenye bile dah masuk kat dalam gambar nanti! ^^
 Haruslah kan bergambar dengan props-props buatan sendiri. hikhik :p

Penat tau buat props-pros ni semua. Dah lame dah tak main tampal-tampal dan gunting-gunting, tapi nasib baik menjadi dan berguna gak. =)
Kami buat photoshoot ala-ala berkhelah, ni idea icik abam, so angkut lah segala tikar, bakul dan majalah yang ada kat rumah. nak tunjukkan mood berpicnic tu kan. ^^
icik abam bersama photographer kami! Dia tengah tunjukkan gamba-gambar yang dah kami shoot tadi.

Untuk nengok gambar photoshoot kami, kene tunggu custom album kami siap! Ohh sangat tak sabar! dan memang-memang tak sabar! ekekeke

Kami ade buat pose ala-ala poster Aku Terima Nikahnye tau. Ni request by icik abam, susah gak nak buat pose macam tu rupenye. hukhuk
Dah puas berposing ala-ala picnic, snap-snap kat air pancut bagai, kami cari tempat lain pulak yang sesuai dan cantik untuk snap lagi dan lagi. ^^

Penat sebenarnye berposing ni. tapi apa-apa pun sangat enjoy!!! Thanks photographer, anda sangat professional! Terbaikkk!
Gambar di atas sebagai penutup entri. =))
[Catatan : Tak sabar.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

8 comments:

DAIRI FARISHA said...

KREATIFNYE BUAT PROPS TU :) TAK SABAR NAK TGK GAMBAR NANTI

Norliza Nordin said...

@DAIRI FARISHA hehehe.. search kat google aje.. ^^

Tak sanagt jugakkkk =)

mummy_ayu said...

mana gambar PS nya? mesti cun tu...wah..tak sabar2..

Norliza Nordin said...

@mummy_ayu belum dapat lagi. kite tunggu minggu depan ye. kalau dapat akan diupdate segera.. same tak sbrrrr ni. ekekeke :p

Bunga Bunga Cinta said...

Wahh bestnya... berape kena utk photoshoot tuh?

Norliza Nordin said...

@Bunga Bunga Cinta kak ain, ni photoshoot free. Ade menang contest hari tu.. ;)

Haryati Faizal said...

beshnye...tunjuklah gamba yg PS tu... nk tgk gak

Norliza Nordin said...

@Haryati Faizal sempat amek gambar-gambar yg ini aje, nant da dpt gmbr dari photogrpher akan update ye.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...