Wednesday, October 03, 2012

Karnival di Konsert Kemuncak Suria FM 2012

Sabtu yang lepas kami sempat pergi Karnival Kemuncak Suria FM 2012 di Dataran Putrajaya, Presient 3. Niat hati icik abam nak join pertandingan karaoke yang dorang ade sediakan, tapi kami tak sempat sampai sebelum pendaftaraan tutup.

So korang layan jela gambar yang sempat aku snap
Kami pergi berempat
Kat sane macam-macam aktiviti ada. 2 gambar di atas di ambil daripada album Suria FM. aku amek sebab gambar aku ngan icik abam ade terselit kat situ. ^^

Untuk lihat gambar lagi banyak sekitar majlis ni, boleh klik Disini

*Malam ni ada pratonton "house at the End of the Street" kat e@curve, kami ade 2 keping tiket lagi, sape nak boleh roger ye. ^^

   [Catatan : macam-macam bawak balik.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

2 comments:

DAIRI FARISHA said...

wah! mesti suara sedap kan nk masuk karaoke...bila la suria FM nk buat kt ipoh ye

Norliza Nordin said...

@DAIRI FARISHA saje-saje je nak masuk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...