Wednesday, October 24, 2012

Pratonton Filem PE3

Alamak, cerita ni dah lame,malam ni dah nak pratonton Budak Pailang tapi pratonton yang lepas baru ni nak update. Okee, aku cerita mane yang ingat ajelah ye. huhuhu

Dah terlupe nak update benaunyeeee


Seingat aku, pada hari tu, kami datang awal dari biasa. 


 Bila register dapat 2 poster. Sementara tunggu kaunter makanan bukak, kami bergambar-gambar kejap. :p


Makanan yang kami amek.

okee lah, disebabkan cerita ni dah lame so korang cekidaut jelah gambar kami bersama artis-artis yang hadir


 Bersama Kamal Adli


 Bersama Tai @ Taiyudin Bakar


Comel la abang sawi ni!.. hehehe



  Bersama Fyza Kadir


Mejar David Teo & ABANG GAT – Along Eyzendy


Icik abam bersama Along Eyzendy


icik abam & Mejar David Teo


Bersama Diana Danielle.


 Diapit oleh Mejar David Teo & Diana Danielle! ^^


 Bersama Atikah Suhaimi



 Bersama Along Cham


Nak amek gambar dengan Farid Kamil tak dapat, sebab sibuk kena interview. hukhuk




 Untuk gambar lain boleh klik Disini dan Disini



 haa, ingat retis je ke kne interview??? icik abam pun kne interview tau.. hehehe


Jom ikuti temubual dorang. Icik abam pun termasuk.. ngeh3


Rating : ★ 
[Catatan : icik abam outstation PD]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

beshnye!
tinggi ke diana tu?
nampak cam tinggi je bl amik gamba ngan liza

Norliza Nordin said...

@Haryati Faizal die tade lah tgi mane.maybe sbb die pakai heel, patu liza ni kurg ketinggian tu yg nampak cam jauh je beza tu.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...