Friday, October 05, 2012

Yaya In The House

Okee, entry ni dibuat untuk tatapan mummy dan babah yaya. Gambar-gambar ni diambil time yaya datang umah paklang, beberapa jam sebelum nak nengok babah kat Pulapol aritu. ^^



Muke nak siyes aje yaya ni! Eeeee geram! :p



nengok kamera macam nak telan/makan/kucah-kucah kamera je yaya ni.. hehehe.. nomel nomel aje! ^^



Amboiii yaya, nak berdiri ke???? hehehehe


Okee, dah tunjuk gambar baru nak kenal kan kat semua sape si kecil comel ni, jom kite interview si comel ni.:


Semua: Apa nama si comel ni?
Si Kecil: Nama saya Nur Soffya Khadieja Binti Abd Kamil Mohamad

Semua: Bila si comel ini dilahirkan dan dimana?
Si Kecil: Saya dilahirkan pada 01/01/2012 di UKMMC,Cheras

(Weight & Height:2.72kg & 45cm)


Sekarang umur yaya dah masuk 9 bulan, kire usia die hampir sama dengan usia kami berdua! eh cilap!!!! Usia perkahwinan kami! ekekekekke..


 Kalau korang nak tahu, yaya ni keluar pada hari yang sama dengan majlis persandingan kami kat tapah ritu, mak lang ngan pak lang sibuk naik pelamin, tu yang die same sibuk nak kuar gak time tu  tuuuuuu! nak nengok mak lang ngan pak lang sanding ye? sampai kuar ikut tingkap lg! ekekeke ^^


*Anak sendiri tak ade nak dikenalkan ^^
*0101 merupakan tarikh kapel kami yg official! =)

[Catatan : Anak sedara icik abam! ^^]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

4 comments:

Mrs Velentine said...

comel

Norliza Nordin said...

@Mrs Velentine comel macam mak lang die! mak lang die pulak yg nak dpt name... hehehe ^^

Mariyam Nabella Ishak said...

Mekacih mak lang...Yaya baru msuk 9 bulan la...huhuhuhu..
Comel mcm babah dia la..nmpak x mata yg cepet,idung nye yg cangor tu?..kih3... budak kecik ni da pndai terkinja2 klo dgr lagu industan...alahai..blom lg pndai bjalan..tp da mcm2...uhuhuhuhu

Norliza Nordin said...

@Mariyam Nabella Ishak o0o0o0.. maklang da edit nak masuk sepuloh bulan! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...