Saturday, November 10, 2012

Ronda-ronda Melaka

Ini cerita kami meronda-ronda di Melaka. 1st sekali kami pergi Banda Hilir. Tapi sebelum tu dah jenjalan kat Ayer Keroh, ingat nak laa try Go-kart ke, Paintball ke, main-main air kat Melaka wonderland  ke.. Bak kate nak laa masuk tempat-tempat yang tak pernah masuk kat Melaka ni.. hehehe..


Tapi rupenye, hari isnin kebanyakkan theme park kat Bandar Melaka ni tutup. huhuhu

 
Mesti ramai yang dah naik Menara Taming Sari ni kan.. Ohnoooo... aku je yang terlambat..
Name je anak Melaka kan.. hahahhampeh



 Ni lah UFO Melaka kalau korang nak tahu... ekekekek

Kalau korang belum naik lagi, jom cepat-cepat datang Melaka. Macam-macam ado! ^^

kat depan Menara Taming Sari tu ade Bas Panorama ni berhenti.
Disebabkan aku tak pernah naik. so ape lagi, aku pun ajaklah icik abam naik.
Seb bek icik abam pun "support" kejakunan aku tu


Al-maklumlah kan, dah lame tak naik public transport. Lagi pulak tak penah naik bas yang tak berbumbung macam ni. tu yang jakun kemaen. ekekekke :p

Sebelum naik bas nak bayar dulu bole, nak duduk dulu baru bayar pun boleee.. ^^


Sebelum bas jalan, amek gambar dulu.. buat kenangan! ekekeke


Dari terang sampai ke gelap kami meronda naik bas london ni.. sonokkkk! ^^


Nak tahu bape harga tiket, boleh nengok kat gambar atas ni.. :)

[Catatan : Jakun.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

awal tahun aritu pi jalan-jalan melaka gak...tp takde pulak nampak bas london ni...

Norliza Nordin said...

@Haryati Faizal owh yeke.. maybe time die bas tu ngk ronda-ronda bawak penumpang kot.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...