Wednesday, December 26, 2012

Kami Jumpa Jackie Chan

AMARAN: Jangan tersilap! Ini bukan JC! ^^
Okee, memula nak ucap sorry, sebab dah bape hari tak update. Banyak gambar yang tak ditransfer lagi.

Untuk entri ni nak cerita pasal perjumpaan pertama kali dengan Jackie Chan
Rating : ★ 
Untuk Filem CZ12 ni aku bagi 5 bintang
 Sebenarnye, time Gala Premiere ni, kami terlewat sampai, so ramai yang dah mengerumi pentas. Tunggu "hero" sampai

Disebabkan dah ramai yang berpusu-pusu nk duduk berhadapan pentas, aku pulak terus menyempil kat tepi pentas. Jadilah kan. Kalau dok tepi tu dari jauh dah boleh nampak kelibat Jackie Chan kalau beliau dah sampai. [Sedapkan hati sebab tak pat nak selit depan pentas] ^^

Icik abam pulak time ni aku tak tahu kemane dah menghilang. huhuhu.. die gune kamera len aku gune kamera len.
Okee, ni time Jackie Chan dah sampai, so aku sempat amek "belakang" aje lah kan. hukhuk
okee, ni je yang mampu aku snap dari tepi. hukhuk. 

Tapi icik abam banyak dapat snap gambar dorang-dorang ni dari arah depan. nanti aku transfer semua gambar-gambar tu and upload lain. huhuhu
Last sekali gambar kami laki bini, amek gambar sebelum movie start! ^^

 v

v

v

v

v

v

v

v
 Rindu kat icik abam tak hilang lagi.. weee~
[Catatan : Minggu2 terakhir.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

2 comments:

deqjamucuxx said...

untung la..untung la..untung la.. dapat jumpe JC

Norliza Nordin said...

@deqjamucuxx hehehe tq, tapi syg xpat amek gambar bersame.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...