Friday, January 18, 2013

Mungkin - Munir Zain

Jom dengar icik abam nyanyi lagu mungkin! ^^
video

Ini kisah ikut icik abam berkaraoke dengan budak-budak opis die kt Red Box Lowyat
O digantikan dengan kepala bOtak icik abam! ^^
 Memulanye tak de rase nak pegi pun, sebab memandangkan kami dari kampung so memang tak sempat la nk join dorang kan. Lagi pulak esok tu keje. So rase malas nak pegi tu memang ade.

Tapi last-last terpegi jugakk. huhuhu
Eh icik abam gune mic terbalik kah??? oh tidakkk, ni icik abam ngh check mic tu sebab tak berfungsi.

[Catatan : Sekian.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ini? Atau suke suare icik abam? ^^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...