Saturday, March 23, 2013

Hanya Dengan Menggunakan Samsung Note 2

Okee, entri kali ni nak cerita pasal kecanggihan Samsung Galaxy Note 2

Korang dah bace review pasal Filem The Croods??? Kalau belum korang klik Disini untuk baca

Sebab ape aku suruh korang bace pasal review filem tu dulu???..Sebab aku nak korang nengok video Music Yuna dalam Filem tu. Memang sangat wonderland. Seolah-olah kite berada di awang-awangan. Ceh ceh.. tak gune kalau aku cerita panjang kalau korang tak nengok.. so nengok dulu video klip die tu
Okee, pasni nak godek henpon sendiri. Wee~

Woot Ohh, canggih manggih betul..kan kan kan
[Catatan : Salute.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

9 comments:

Bahrain Ramlan said...

terus tengok video..nice song from yuna..video pun owsemmeeeee!!...

Norliza Nordin said...

heheh kann.. kan...so wonderland

Fizi Zaidi said...

suka tgk congkak bergerak cam sampan..hehe

Ibu Lala said...

Tak leh buka lagi. Will try again and again. Nanti bg review ye samsung galaxy note 2.

P#eoniX said...

wow!!!skunk macam-macam bleh buat...nak buat video klip cume pakai henset jer....terbaek!!!!

Mia Liana said...

wahhhhh.. melopong mulut ni... heheheh

Norliza Nordin said...

Fizi Zaidi : Sangat fantasi kan kan.. ^^

Ibu Lala : Owhh xleh bukak eh.. nape eh.. xpe3.. try lagi.. wee~ ^^

p#eoniX : Tula kan.. dunia dah canggih manggih ^^

Mia Liana : eeee, tutup mulot.. nanti lalat masukkk.. ehehhe

Kesuma Angsana said...

canggih betullah .. done follow back sini ye 150

Norliza Nordin said...

Kesuma Angsana : Sangat canggih kann.. thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...