Tuesday, April 09, 2013

Exam & Seminar PTD

korang dah semak name korang????

Skang ni tengah dalam dilema nak pergi ke idak. Sebab rasenye tak bersedia pape lagi. Sebelum ni dah banyak kali pegi tak lulus gak. Nak kate tak bersedia sangat tak de gak time tu. Alaa.. mane taknye, puluhan ribu kot pegi exam ni. Tapi yang dorang pilih bape kerat je. Tu pasal bila dipikir balik macam harapan tipis je. huhuhu
 Buka email pagi ni tup tup dapat email kene attend seminar. Padahal semalam check name kat spa dah tak de record dah. Sebab rasenye dah stop dah utk PTD ni. Dah tak minta dah. Tapi alih-alih, ade lak name bile check pas dapat email tu. huhuhu

Tapi orang cakap, kalau tak cube tak tahu kan.. Usaha tu kan tangga kejayaan.

* Good luck untuk diri sendiri & semua yang attend
 [Catatan : caiyok2]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

good luck ye liza, manatau kot2 ada rezeki...jan putus asa..try je...

Norliza Nordin said...

tulaa in Shaa Allah.. thanks yati..

thnaks jugak sebab selalu blog ni.. terharuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...