Wednesday, April 03, 2013

Pak John Steamboat & Yong Tao Foo Wangsa Maju

Entri pertama untuk bulan April ni aku apdat pasal makan-makan ngan bff aku. Mungkin ade diantara korang yang dah pegi makan kat sini, Pak John Steamboat & Yong Tao Foo kat Wangsa Maju le tu kan..
Bagi aku okee la tempat ni.. Tempatnye pun kemas dan teratur.
Kalau nak suruh aku bagi bintang, aku boleh bagi 4 bintang. ^^
 Rating : ★ 

Penggemar-penggemar steamboat mesti teringin nak cube kan. Dari ape yang aku google, restoren ni baru je dibuka.

Untuk maklumat lanjut pasal restoren ni, korang boleh klik Disini 

Facebook Pak John Steamboat 
Disebabkan kami datang 7 orang, so kami amek set makanan untuk 6-8orang. Tapi kalau korang nak order satu-satu menu pun boleh. Tapi kalau korang datang ramai-ramai, dorang akan suggest kan korang order set-set.
Jom review gambar-gambar di bawah
Okee, ni sesi masak memasak ^^
Sekian. Kalau terliur nengok entri ni baik pegi mencube.. hikhik

 [Catatan : total RM264.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

7 comments:

P#eoniX said...

hehehe...banyak gak menu dye...sat nak lap air liur neh...heheheh!!!

Norliza Nordin said...

hehehe.. kalau dah terliur tu da patut pegi cube tu.. hikhik

lydzar DN said...

salam jenguk makanan.. menariknya. baca entry sekilas, ingatkan kt Johnies steamboat tu..rupanya memang pak john..hehehe

Faridzuan said...

Wah...Seronoknya, saya tak pernah lagi merasa steamboat di restoran, teringin juga nak pekena suatu hari nanti. :3

Norliza Nordin said...

kalau buat review pasal steamboat ni, pak john ngn johnies hampir same je konsep je, tapi mungkin la dorg ade kelainan sket antara satu same lain.. ^^

Norliza Nordin said...

o0o0o.. kalau camtu dah wajib try.. hehehe

Halim Brothers said...

Pak John halal ke?

http://halimbrothers.com/pak-john-steamboat-halal/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...