Wednesday, May 22, 2013

Honeymoon di Lost World Of Tambun - Part 2

Okee, masih cerita pasal honeymoon. Lame gile nak update yg Part 2 ni kenn.. ^^


Seperti yang aku dah beritahu dalam Part 1, aktiviti kami memang penuh time kat sane.



Lepas penat meronda-ronda dalam lost world tu, kami rest jap dengan abeskan mase kat Amusement Park.



Tembak punye tembak, icik abam berjaya dapat seekor elephant ni! yahuuuu.. ade gakla kan kenangan kat situ. Tu adiah besday icik abam cakap.. cet! ingat aku bebudak lagi ke nak adiahkan teddy bear lagi.. hahahaha..


Pape pun terima kasih abang! hehehhe ^^


 okee, dah penat berjalan-jalan dalam Lost World tu, mase untuk bermandi manda lak.


Tadaaa~ Dah siap tukar uniform! ^^


Seterusnye korang review aje gambar kami bermandi manda ye.. ^^



Sewa pelampung RM15 plus RM10 deposit, so total RM25. Bagi aku kalau korang nak sewa pelampung kat Lost World ni tak worth it pun, sebab bukan gune sangat pun.


Kebanyakkan tempat-tempat air yang bergelongsor dorang menggunakan pelampung dorang, so pelampung sewa ni tak boleh digunakan.


So sewa buat rugi aje, kalau korang nk men gelonsor bagai tu korang terpakselah letakkan pelampung korang tu di tempat yang selamat ye, kalau tak kene curi nanti. Macam terjadi kat kami. Hangin icik abam, naseb baik la jumpe balek.


Kan ade nombor kat pelampung tu kan, so senang la nak cari yang mane satu kite punye.




Kat kawasan berombak ni aje mampu amek gambar, tempat len xpat amek. huhuhu



 Okee yang ni pulak bergambar ala-ala kat pantai. hehehe


Okee, dah penat mandi mande, haus le pulak.. so pekene air kelapa. Air kelapa die memang sedap.. ^^

Okee, pasni aku sambung Part 3 lak ye okbai..

[Catatan : Bersambung]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

10 comments:

Mariyam Nabella Ishak said...

mane ad air kelapa yg xsedap...hehehehe

P#eoniX said...

wah!!!!bestnya...macam-macam ade...macam nak ge jer neh...heheheh...

Norliza Nordin said...
This comment has been removed by the author.
Norliza Nordin said...

pegi jgn tak pergi.,. hehhe

Norliza Nordin said...

ade.. kalau kelapa nye dah lame.. ehhehe :p

Mariyam Nabella Ishak said...

itu kelapa basi namanye...hahahahah

Norliza Nordin said...

hehehe.. :p

lynn kamarul said...

reply here.... mmg cantik2 gambar.. hehe bestnya sempat berposing sakan, ruginya mama lynn

Leyla said...

thanks for info . mmg na usha tempat ni . nk g jln2 . tengok link dekat mama lynn nye belog . done follow akak jugak . :)

Norliza Nordin said...

tenkiu semua.. jap nak usha korang and follow..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...