Monday, June 17, 2013

Sebagai Pengajaran Untuk Semua

Aduyaiiiii, gambar kat entri-entri lame sume hilang!!! Sebab ape?? salah sendiri.. hukhuk
Mula-mula aku tak bape perasan, tapi review punye review blog sendiri baru perasan kat Cocet-cocet ~SiNaR CinTaKu~ tu ade logo cam xboleh nak nengok. Aduyaiii, nampak je logo-logo tu terus ati dah dupdapdupdap dan terpikir, alamakkkkkkk! gambar-gambar dalam entri lame....konpem dah hilang...

Mane taknye, rasenye bulan lepas tangan ni gatal dok buang semua gambar kat dalam google plus. Tanpe pikir akibatnye rajin je tangan ni tekan butang delete time tu.. aduyaiii, ini lah akibatnye..
Mane-mane gambar dalam entri lame dah tak leh nengok dah. hukhuk.. padan muke sendiri. okee, nanges sekuat ati... T_T

Korangggg ade tak care yang ajaib untuk dapatkan semula gambar-gambar lame tu???? tolongggggggg... :(

[Catatan : sedih sungguh.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

4 comments:

Mariyam Nabella Ishak said...

amik kt FB tepek balik kt blog..heheheh

Norliza Nordin said...

masalahnye gambar-gambar bukan sepenuh kat fb.. entah mne entah.. hukhuk

Mariyam Nabella Ishak said...

dlm memori kad pun xde?

Norliza Nordin said...

ermm kne balik la jawabnye tu.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...