Tuesday, July 30, 2013

Beli Baju Raya FreeGift Yassin

okee, raya dah nak dekat, so konpem-konpem lah masing-masing sekarang ni dah ade baju raye kan. Aku pun dah beli 2-3 helai untuk raye tahun ni. Itu pun memula niat nak window shopping aje. Tapi tetibe lak terbeli ler pulak kan. hehehe

Kami cari baju dekat-dekat dengan rumah aje, yelah niat bukan nak beli baju raya sangat kan so nengok yang dekat-dekat ajelah dulu kan. Makanya kami pegi The Mines. Jalan punye jalan kat mines tu terbekenan le pulak dengan ade satu baju ni. Pastu warne pulak boleh matching dengan baju melayu icik abam. So ape lagi rembat sudeyyyy ^^
Okee, nengok tu bukan setakat beli baju dapat baju saja tapi dapat freegift Yassin lagi tu. 
Okee, ni 1st time dapat freegift macam ni. Alhamdulillah ^^

Korang pernah dapat freegift macam ni?????
[Catatan : Tema pink.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

alhamdulillah...bagusnya...sape yg sedekah yaasin tu...

Norliza Nordin said...

aah bagus betul.^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...