Wednesday, July 31, 2013

Posto Posto Posto

Sebelum-sebelum ni memang banyak aku update pasal posto ni. Mane taknye, setiap kali dapat barang dari menang contest semuanye aku update. Tapi kesudahannye semua gambar-gambar posto hilangggggg... arghhhhh. Okee xmau cite pasal tu, korang dah tahu, tak tahu bace balik entri-entri yang lepas ^^
Okee macam biasa, kalau posmen datang rumah anta barang memang tak ade sape nak terima ye tak. Yelaaa, aku ngn icik abam kan keje. Nak bagi alamat opis cam xbest le pulak. So bagi alamat rumah, posmen kenelah anta barang-barang kat uma terus, takde orang kat rumah, so ameklah kat Post Office sendiri kan..
Haa, ni die yang aku dapat. Hasil menang constest dari Royal White.


[Catatan : belum pakai lagi]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

4 comments:

Sally Samsaiman said...

hahaha...sally letak jugak alamat office...sbb xnak bg tau ibu kot2 shopping ke kan..hahaha..nnt ibu bising! :D

Norliza Nordin said...

haaa report kat ibu.. hahahha :p

Haryati Faizal said...

tahniah liza....

Norliza Nordin said...

tq ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...