Wednesday, February 12, 2014

Fortune Cookies CNY 2014

Ini cerita tengah hari tadi  mase pegi MMC-Gamuda CNY Open House 2014, ini ole-ole yang aku bawak balik ke opis lepas makan-makan kat situ
 okee ini pestaim aku dapat Fortune Cookies ni. Buka aje bungkusan cookies ni aku nampak macam ade kertas dalam tu
 Pasan tak... pasan tak???? dalam cookies tu ade kertas ^^
 So ape lagi aku tarik keluarlaa kertas tu....
"You will conquer obstacles to achieve success"...  "ramalan" ni yang ade dalam cookies tersebut... 
 yang cookies tu aku telan, yang "ramalan" ni pulak aku lekatkan kat meja aku ^^

[Catatan : CNY 2014]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

oh...ada camtu pulak ye.... 1st timre tau...

Norliza Nordin said...

Tulaaa..igt kite sorg aje xtahu... hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...