Wednesday, March 05, 2014

Complimentary Tickets ke Doraemon Expo

Tiket ni free aje kami dapat. Nak tahu camne aku dapat tiket free ni jap lagi aku story caranye okee. Setiap seorang hanya boleh redeem sekali aje untuk dapat 2 tiket ni. So semalam aku ngan icik abam sudah pun redeem dan dah dapat 4 tiket untuk ke DORAEMON Secret Gadgets EXPO (14 Disember 2013 23 Mac 2014)

Pade korang yang masih tak aware tentang kewujudan 100 Doraemon Expo ni korang boleh klik DISINI untuk mengetahui aktiviti sepanjang expo ni. ^^
Meh adik-adik, kakak-kakak, abang-abang.. lai lai laiiii nak bagitahu camne nak dapatkan tiket free ni. Sape yang ade anak boleh bawak dorang time cuti sekolah nanti. Senang aje.. Cukup senang.. Korang klik pada gambar kat atas ni, pastu korang print out form tu pastu korang anta kat Customer Service Counter VIVA Home. Pastu nanti korang dapatlah free tiket ni macam kami. ^^

Tapi kalau korang rase korang nak beli tiket ni pun boleh, korang boleh beli kat VIVA Home jugak.

Adult (13 years old and above) - RM25.00
Children (4-12 years old) - RM15.00

[Catatan : Selagi stock masih ada]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Sally Samsaiman said...

alamak! dah g dulu baru tau..hahaha...yg ni kena hantar by hand ke kak??

Norliza Nordin said...

aah sally.. nak amekkn utk orang tak bole.. hukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...