Wednesday, June 18, 2014

Kenapa aku cakap tak berbaloi???

Sape yang follow IG aku mungkin dah tahu ape yang aku maksudkan dengan tajuk entri ni
2 hari yang lepas aku ngan icik abam pegi makan kat Restoren Hj Sharin Low Grand (masakan khas cina muslim) yang terletak kat BTHO. 
Dulu masa bulan puasa tahun lepas ke tahun satu lagi tak ingat dah. Dah pernah dah try makan kat restoren ni. Tapi kat cawangan lainlaaa. Masa makan ramai-ramai dulu tak perasan pulak rase berbaloi ke tidak. So bila nampak restoren ni kat area rumah kami rase naklaa try lagi kan. 

Bila kami makan berdua je aritu, aku mula rasa macam tak berbaloi le pulak, mungkin sebab kami amek lauk pauk pastu makan berdua aje. Aku tak cakap makanan-makanan dia tak sedap, cuma tak berbaloi darisegi harga
Ni antara makanan yang kami order. Siakap sweet & sour, Seafood tomyam, Sayur campur dan 2 nasi. Semua untuk 2 orang makan

Dan total harganye... 
Nahh nengok harganya. Aku rasa cam tak berbaloi, tak tahulaa kalau pada korang harga ni okey. Cuma bagi aku food die just okay-okay aje but a bit pricey! tu yang nampak cam tak berbaloi

Rating : ★ ★  ★ ☆
Aku bagi 4 bintang untuk restoren ni. Memang nampak mahal, bile dah mahal nampak cam tak ramai orang pegi, so mungkin ade diantara korang yang memang suka tempat makan yang macam ni cam aku, cume mungkin tak boleh nak makan selalu kat sinilaaa kan.. ^^

[Catatan : upah kene tinggal]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

3 comments:

ecah khalili said...

eh..mahalnyaaa..ecah makan berdua dengan suami xsmpai rm50..kami makan kat cawangan dekat dengan port klang tu..dengan ngan mall ape ntah namanya..lauknya pon bnyakk..ambik y small size je tapi macam boleh makan 4 5 orang..last2 kitorang meratah lauk je malam tu sebab bnyak sangat..

my name is lily said...

mahalnye siakap tuh....
rasanya harga dia boleh dpt separuh dari harga tu kalu makan kat kedai siam...

rugi! rugi!

Norliza Nordin said...

tulaaa ikan aje dah mahal.. selalu makan siakap tak semahal tu pun... hukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...