Wednesday, August 27, 2014

Jamming - Training Sesion

Ni cerita malam minggu kami aritu, memandangkan esok tu ahad tak keje, so aku follow laa icik abam jamming. Dah lame rasenye tak ikut die pegi jamming, sebab dorang ni selalu buat hari biasa lepas waktu keje. Siang dah penat kat opis balik nak kene pergi studio memang taknaklaa aku kan, better rehat rehat kat rumah ^^
Dorang ni seminggu kadang kadang tu 2 3 kali gaklaa training. Dari bulan puasa ke raye je aritu stop lame sikit tak pergi jamming. Ni start balik dorang pergi studio, sebab dorang dah ade job yang menunggu ;)

Dah aku ikut takde keje, so aku recordlaa dorang berjamming ^^
Ajari Aku
Hakikat Sebuah Cinta
Sembilu
Terharu
Guitar solo
[Catatan : Good luck Garage Band]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Rosmiza Ali said...

Sedapnya suara.. Lagu favourite kite pun ada.. Hakikat Sebuah Cinta by Iklim always be my favourite song.. =)
Rosmiza Ali Official Blog™

Norliza Nordin said...

hehehe tenkiuu puji ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...