Thursday, August 21, 2014

Rindu Nak Pergi Site

Okee mase dulu time kene pergi site kemain malas lagi kalau disuruh pergi site. Tapi skang ni bila dah kerja tak kuar site rase rindu le pulak. huhuhu
Ini gambar 3 tahun yang lalu, gambar sebelum kawen. Tu yang nampak ramping sikit tu ^^
Belek belek hp terjumpa pulak gambar gambar lame ni. Mase tengah site visit kat Double Track Project dengan orang orang kuat projek ni. Time ni kalau tak silap pergi site visit dengan JKPTG Melaka.
Ni pulak gambar site visit kat Negeri Sembilan. Tengah nak visit rumah makcik ni.
Ade crack katenye due to work construction yang dibuat oleh contractor. So sebagai main contractor dulu tu, haruslaa pergi visit setelah komplen dibuatkan. ^^
Ni pulak rasenye pergi site visit kat pencawang TNB dengan budak budak surveyor. Tunjukkan amendment yang perlu direvise hasil perbincangan dengan consultant kat atas pelan, so kenelaa turun padang tunjukkan plan yang nak direvise tu
Ni pulak sesi menghitamkan kulit. Berjalan nengok tanah tanah yang terkena dengan pengambilan. Time ni laa aku kene kejar lembu rasenye.. hahaha.. Apelaa lembu tu, minat kat aku laa tu.. ekekeke :p
Dan akhir sekali opkoslaa rindu dengan meja yang melambak dengan plan plan dan document document pasal tanah yang terlibat dengan SGEDT projek ni

[Catatan : busan pulak duduk opis je]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Rosmiza Ali said...

Busy nampaknya keje liza ni.. Huhu.. Nasib rajin.. 😊
Rosmiza Ali Official Blog™

Norliza Nordin said...

hehehe tenkiu sebab puji ;-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...