Monday, December 08, 2014

Tak Dapat Jumpa Fazura Tapi Dapat Goodies


Okee nidia goodies yang dimaksudkan. Thanks Nutox!


Hari sabtu yang lepas telah berlangsungnya Movie Night di GSC One Utama bersama Fazura anjuran Nutox, aku dapat 2 tiket hasil menang contest giveaway


Memandangkan malam sabtu tu icik abam annual dinner so takpat nak pegi, 2 tiket movie aku pass pada officemate ^^


Malam tu selesai bergambar dengan pelakon utama filem Manisnya Cinta Di Cappadocia, baru dorang nengok filem tersebut. Opismate bagi 4 setengah bintang untuk filem ni. Untuk entri ni aku tak update review filem ni, tunggu esok aku nengok baru aku update ^^


 Seterusnya korang layan je dulu gambar gambar dorang bersama Fazura


 Okee, siyes jeles! T_T


 So esok kite dating bersama pulak ye Fazura. hihihi


***sape sape yang free rabu malam ni dan nak nengok filem Manisnya Cinta ni, korang boleh roger aku ye. Aku ade 4 tiket available



Salam Perkenalan,

5 comments:

mama tisya said...

bertuah ..tk dpt pegi tp dpt gk goodies ye..tkpe esok bole dating ngan fazura..eh 4tiket tu jgn lupa utk akak...hehe tq

- zuriey - said...

bestnya.. dapat godies dapat jumpa pazura

Norliza Nordin said...

jgn lupe buat review mama tisya..

zuri, aah dah pesan kat dak opis kalau dpt goodies amek.. hihihi

Anonymous said...

saya nak tiket manisnya cinta tuuuuu... how to contact u? tq

yda said...

ni email saya - waidarazak@yahoo.com (0167784846) luv fazura!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...