Friday, February 13, 2015

Hargai Masa Yang Ada Bersama Mereka

Okee memandangkan dah sampai ke minggu minggu terakhir ni, banyaklaa pulak makan makan yang kami buat untuk menghargai masa bersama. Ini cerita jumaat minggu lepas, untuk jumaat minggu ni aku update nanti ye.. Jumaat ni harinilaaa hihihi :P
Harini dorang buat farewell untuk aku.. Okee tetibaa rase sebab lak bila nak tinggalkan mereka mereka ni. huhuhu
Opkos aku rindu dengan opis ni jugakkkk! okee.. T_T
Okee laa takmau cite banyak kang kuar air mate kang tade sape nak lap pun so meh aku tunjukkan gambar makanan je. hihihi
Nidia makanan yang kami order, order 2 box je, cukuplaa untuk 5 orang makan. Memang kenyang sampai ke malam. Alhamdulillah


Salam Perkenalan,

2 comments:

Nooriah Abdullah said...

salam kenal dari kaknoor
gambar selfie yg mengancam bersama makanan, teruja kaknoor nak makan hehe

Norliza Nordin said...

Salam kenal kak.. thanks singgah sini ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...