Tuesday, June 16, 2015

Boat Noodles Icon Connaught

Dulu bile diajak makan kat Boat Noodles mesti geleng pale. Maklumlaa icik abam tak bape makan makanan pedass, tapi lahhhni die lak mengajak ke sini.. hihi
Sebelum sampai lagi dah cakap nak order banyak banyak. Nak makan banyak banyak. Kot ye pun portion portion die kecik dan sikit tapi kalau setakat sorang makan tu amek 4 atau 5 mangkuk konpem akan kenyang. Tapi memandangkan icik abam nak banyak sangat makan. So untuk die saje order enam mangkuk ๐Ÿฒ๐Ÿœ๐Ÿฒ๐Ÿœ๐Ÿฒ๐Ÿœ
Tak sempat pape icik abam dah start mengapittt.. kapit kapit tu aku tak pandai gune. Aku gune sudu lagi senang nak makan. 
Alhamdulillah dah abes makan baru berselfie bersama sama. Makan perlu didahulukan kata icik abam. ✌



Salam Perkenalan,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...