Monday, June 22, 2015

Majlis Penyampaian Hadiah TM Rewards Contest

Alhamdulillah ni rezeki kami untuk tahun ni. Setakat ni pencapaian paling tertinggi, menang contest ni laaa.. Amboiii kemain pencapaian bagai kan.. hahhaa
Kalau tahun lepas dapat pergi Bali, tahun ni pun dapat pergi Bali lagi. Alhamdulillah.. mudah mudahan untuk tahun depan dan tahun tahun akan datang dapat lagi.. Aminnnn~
Kalau korang nak tahu, contest yang aku join ni, tersangatlaaa mudah.. siyesss.. gile gile punye senanggg bagi aku yang kaki selfie ni. Yelaaa syarat contest suruh selfie ikut tema yang ditetapkan... 
So ni haaa, gambar selfie yang aku pertaruhkan.. Alhamdulillah, juri pilih selfie cenggini. Nengok orang lain punye gambar boleh tahan gak cantik cantik dan kreatif. Nasib baiklaaa juri pilih gak aku sebagai pemenang. Dapat pergi Bali lagi tahun ni. Konon nak pergi hujung tahun lagi tapi icik abam lak cakap lambat nau le pulakkk.. hahahaha 
Okeelaa lupekan ajelaa bilaa kami nak pergi Bali tu kan.. Nak cerita hari penyampaian hadiah tu. Siyesss, time nak amek hadiah ni memang nebes. Icik abam pulak kemain esaited nak bawak aku. Hahaha

Maklumlaaa hadiah contest palem banyak dan paling tinggi nilainye setakat ni yang kami dapat. Alhamdulillah.. syukur.. 
Pada hari penyampaian hadiah tu kami diberi mork-up dan sekeping sampul. Dalam sampul tu ade voucher untuk flight dan accommodation ke Bali.
Untuk points tu pulakk kami boleh redeem dalam mase sebulan. Alhamdulillah.. hampir RM4k jumlah points yang boleh kami redeem. So bab bab meredeem hadiah ni memang serah pada icik abam je. Memang dah jadi kebiasaan kalau aku dah menang, step seterusnye memang icik abam aje yang akan setelkan.. hihi
Sebelum naik pentas tak lalu nak makan.. dah abes penyampaian hadiah baru selera nak makan. Banyak dorang sediakan makanan. Sebenarnye time tu dorang ade convention. So untuk penyampaian hadiah ni, dorang selit selitkan aje slot untuk bagi hadiah kepada pemenang pemenang. 
Sebelum balik sempat lagi jumpa orang orang kuat TM. Nak ucap terima kasih... yelaa kalau bukan dorang takpat kami pergi Bali lagi.. hihi
Sebelum balik sempat lagi dapat hadiah kad shopping online. Alhamdulillah, rezeki shopping pun dapatt.. padahal dalam sampul tu tadi dorang dah bagi voucher Aeon. Ni dapat lagi.. 
Macam biasa sebelum balik haruslaa berselfie dengan icik abam. Penguat semangat aku tu! Hihihi
Gambar seterusnya memang gambar aku saje. Nak bergaye dengan mork-up  yang dapat.. selame ni kalau menang contest tade lakkk event formal camni, siap dapat mork-up bagai kan.. hihi

Alhamdulillah, makin hari rezeki kami makin bertambah. Doakan kami murah rezeki lagi ye semuaaa. Aku pun doakan korang semua dimurahkan rezeki selalu.. Amin~ ✌
Eh lupa nak mention yang penyampaian hadiah ni dorang buat kat Sunway Pyramid Convention Centre.


Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

tahniah...bestnye dpt cuti2 bali free

Norliza Nordin said...

Alhamdulillah.. saje nak bagi honeymoon lebihlaa tu.. hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...