Tuesday, October 06, 2015

Cerita Raya di Tapah dan Teluk Intan

Kalau semalam update pasal raya kat Melaka, kalini update pasal raya kat Perak pulak.
Raya ketiga dah ade kat uma pak mentua di Tapah. 
Dah raye Tapah kami ke Teluk Intan pulak
Raye umah bibik bibik icik abam kat Teluk Intan
Kebiasaannye kalau dari Tapah akan terus ke rumah mak mentua, tapi disebabkan mak mentua aku pun ade kat rumah bibik bibik ni, so tu yang singgah sini terusss
Bergambar sebelum masing masing nak collect duit raya dari icik abam. Hihihi
Meriah raya kalaau ramai ramai berkumpul macam ni
Bilaa dah kumpul ramai ramai tu konpemlaa kene berwefie bagaikan.. Hihihi
Ni pulak gambar dah kat Sg Sumun.
Ni bergambar kat rumah mak mentua pulak. kami jelaa yang bergambar. Sebab bile dah tak raye kat Perak, masing masing dah tak same rayanye.. Tunggu tahun depan bergambar ramai ramai bersama adik beradik icik abam semua. InsyaAllah
Bile nak bergambar tak cukup korum so kami berduaa jelaa yang banyak bergambar kan.. Hihihi
Macam macam posing ade.. Korang nengok jelaa ye.. Hihi
Ni brgambar kat Tapah sebelum nak balik Teluk Intan
Dengan anak sedara dan kakak icik abam
Bergambar dengan bibik bibik icik abam kat rumah bik yayangg..
Dah puas bergambar ramai ramai, gambar berdua dengan icik abam mestilaa ada kannn..

Sekian cerita raya kami di Perakkk ;)



Salam Perkenalan,

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...