Tuesday, February 16, 2016

Kapten Pisang Foodcourt Taman Cempaka Melaka


Petang petang macam ni kalau cerita pasal cempedak goreng ke, pisang goreng ke memang bestlaa kan. Sebab dah mase untuk hi tea dah ni.


Mane mane yang tak tahu nak minum petang ape, bace entri aku ni mesti teringin gak nak minum petang di kala begini kannn.. Cehh.. Hahaha


estaim nak try pisang cheese Kapten Pisang ni. Nengok gambar kat fesbuk orang orang Melaka banyak nau yang post gambar pisang cheese ni. So teringin gaklaa nak merase kan.. Hehhehe


Sape laaa agaknye tak terliur kalau nengok gambar pisang goreng cheese cam kat bawah ni kannnn..


Okee, jemput nengok jelaa ye. Agak agak nak merase jugak, moh le terjah ke kedai Kapten Pisang ni. Kedainye terletak berhadapan Melaka Sentral. Di foodcourt Taman Cempaka Peringgit Melaka. Bersebelahan dengan bank Islam.

Keseluruhan review kite bagi 4 bintang
Rating : ★ ★  ★ ☆



Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

menarik nmpk kapten pisang tu..so camne rasanya ??kapten pisang ni femes kt melaka...yg tk sangka owner kapten pisang ni wife nye kwn setaman dlu kira pangkat adik la...tau pn sbb aritu br jmpa kt instagram

Norliza Nordin said...

Laa yeke.. Pisang goreng tu same je rase cume nampak lain dan menarik ade cheese dengan coklat banyak tabur atas atas tu.. Hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...