Thursday, October 13, 2016

Jom Bershellout Di Rumah

BERITA BAIK...๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š


Jom bershellout dirumah..


Anda ingin bershellout dirumah tetapi

tiada masa??

Susah cari restoran??



Jangan risau...SEBAB!!



Kami menyediakan perkhidmatan shell out terus ke rumah anda dengan harga berpatutan tanpa perlu bersusah payah untuk keluar rumah mencari restoran..



Kami juga menyediakan service bukan hanya depan pintu..malah service menyediakan makanan..Anda hanya perlu sediakan tempat bershellout sahaja..



Mudahkan!!



Perkhidmatan penghantaran di sekitar kawasan Balakong, Sri kembangan , bangi , Putrajaya dan kawasan K.L berhampiran..



Harga sangat BERPATUTAN..



Harga Asal RM25/PAX



PROMOSI!!

PROMOSI!!

PROMOSI!!



★★PROMOSI Sehingga 31 OKTOBER 2016


๐ŸŒบ *Pakej 4 pax promo rm75 included*


๐Ÿฆ€ 2 ekor ketam saiz m &

๐Ÿฆ€ 4 ekor ketam saiz s

** percuma 1 botol air berkabonat



๐ŸŒบ *Pakej 6 pax promo rm100 included*



๐Ÿฆ€ 3 ekor ketam saiz m &

๐Ÿฆ€ 6 ekor ketam saiz s

**percuma 1 botol air bekarbonat



๐ŸŒบ *Pakej 8 pax promo Rm140 included*



๐Ÿฆ€ 4 ekor ketam saiz m &

๐Ÿฆ€ 8 ekor ketam saiz s

** percuma 2botol air berkarbonat



Menu๐Ÿฆ€ termasuk dalam pakej



๐Ÿšnasi

๐Ÿฆ€ketam

๐Ÿคudang

✅lala

✅sotong

๐ŸŒฝjagung

✅brokoli

✅salad

✅sos istimewa

✅air bikarbonat


** Menu tambahan dengan harga minimum


√ Baby Lobster rm16 pcs

√ Kerang min 500g rm9

√ Kepah min 500g rm4

√ Ikan Siakap rm20-rm25

√ Shell min 500g rm25

√ Kupang min 500 g rm9

√ King crab 100g rm30

√ Mini Octopus min 300g rm18

√ Bamboo Shell min 500g rm12

√ Half shell mussel min 500g rm15



** setiap pesanan perlu sehari sebelum. tq ๐Ÿ™‚

** Harga diatas tidak termasuk caj penghantaran




Okee itu merupakan iklan yang viral kat group whatsapp.. Sebelum cerita panjang, nak jelaskan dulu bukan kami yang provide service ni ye. Kite tolong promotekan aje, sebab kami dah merasa malam tadi. Ade yang bertanya, so kite jawab kat sini aje ye...


memang lame mengidam nak bershellout bagai macam ni, so bila bff ajak join sekali memang tak tolak laa kan.. heheh kalau bab makan memang jarang ditolakkk.. 


Macam yang tertulis dalam iklan kat atas, dorang akan datang ke rumah atau opis seperti yang diminta oleh customer untuk setup segala bagai makanan untuk bershellout, kita hanya perlu sediakan tempat aje, kalau tade meja dorang akan buat kat atas lantai janji pihak customer setuju.. so jangan bimbang kalau korang tade meja panjang nak makan ramai ramai.. makan kat lantai pun rare jugak kan.. hihihi


Tak lame pun nak tunggu dorang setup makanan, so sambil sambil tu kite snap gambar bebudak ni tengah main.. hihihi


Makanan dah ready! so ape lagi, sebelum licin kite snap satu kali dulu. 


Timbang berat badan dulu ye.. agak agak berat badan berat sangat kite bagi tambah lagi ye.. hahahha 


Bagi yang tanye review tentang makanan ni kite bagi 4 bintang, harga memang bebaloi. Cume bagi kite kalau nak repeat nanti kite macam nak suruh dorang buat kuah tu spicy sikit.. Maklumlaa orang Melaka katekan, tak pedas tak berapilaa nak makan.. hihihi Makan sambil menangis tu kan nikmatttt.. 

Rating : ★ ★  ★ ☆


Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

meriah...banjir kuah..alas putih kertas mahjong tk cukup pjg ye

Norliza Nordin said...

hehhe aahla baru pasan bile akak tegur.. tak tahulaa xcukup ke ape.. tapi nampak die bawak yg plastik jernih tu bergulung.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...