Wednesday, November 23, 2016

Celebrate Birthday Di Tony Roma's NU Sentral

Ni cerita jumaat minggu lepas, celebrate birthday salah seorang geng lunch. 


Pestaim kami celebrate bithday kat sini.. Besday geng lunch ni 16hb so masih dalam tempoh 7 hari birthday, dapatlaa kek dan present dari dorang... Syiokk kann.. hihihi


Papepun sebelum makan kite bergambar dulu.. Time ni besday girl tak tahu pun kami kami ni nak celebrate besday die kot.. hihihi


Kalau refer pada tempat lunch kalini tak tahulaa besday girl bole agak ke tak. Maklumlaa kami jarang nak ke tempat tempat exclusive gini. Kalau lunch pun selalunye makan fast food je. hihihi


So kalini ade nampak istimewa sikit tempatnye.. dah abes makan "keluar" laa kek besday untuk besday girl..


Siap dapat belon tu.. Ishhh geram haih dengan belon tu.. seb baik kite tak letupkan belon🎈 tu.. Yelaa kite kan tak dapat hahha..


Happy birthday mimi.. hanya ini yang mampu kami buat.. hahha


Dan ini antara menu yang kami kami order


Mojo Chicken = RM 16.90


BBQ Chicken = RM 16.90


Shrimp Pasta = RM 28.90


Roasted Chicken = RM 16.90


Steak House Burger = RM 30.90


Inilaa besday girl bersama kek besdaynye..


Nyum nyummm sodappp woo kek ni..



Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

lama tk mkn kt tony roma's...dlu opis area pavi dkt la

International Directory Blogspot said...

Hello ! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
Register in comments: blog name; blog address; and country
All entries will receive awards for your blog
cordially
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
++++++
Hello! hanya jemputan untuk menyertai kami di "Direktori Blogspot" untuk membuat blog anda di 200 Negara
Mendaftar dalam komen: Nama blog; alamat blog; dan negara
Semua penyertaan akan menerima anugerah untuk blog anda
hormatnya
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...