Wednesday, April 12, 2017

Alhamdulillah Rezeki Menang Contest Di Bulan April


Ni adalah hadiah hasil dari menang contest tengok movie J Revolusi tempoh hari. Alhamdulillah tetap syukur walaupun keciwaaa tak dapat menang motor dan kereta.. hihihi


Ni pulak menang contest dari Petron. Semalam dapat nengok Pratonton Fast & Furious 8. Tunggu kite buat review pasal filem ni ye.. yang penting malam tadi dapat gak barang barang F8 dari Petron. Makan dapat, pop corn dapat, semuaaa lengkappp.. Memang terbaik event malam tadiii


Ni menang hadiah saguhati je. Dapatlaaa barang Alicafe kalau tak silap.. masih menunggu hadiah sampai.. hihihi


Dan ini yang terbaru, harini Naza World Group dah announce contest yang tamat semalam. Menang tiket wayang lagiii.. Jadilaa kan untuk membakar semangatttt.. hihihi


Salam Perkenalan,

1 comment:

mama tisya said...

Mcm adiah... Tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...