Thursday, April 27, 2017

Wedding Show Di Dewan Taman Melati Impian, Kuala Lumpur

Lepas je wedding show kat Sg Petani aritu, ni merupakan show kedua untuk tahun ni..


Kalini show kat KL je kat Dewan Taman Melati Impian.


Alhamdulillah, masih diberi kesempatan dan peluanggg. Good job icik abam!!


Sementara tunggu majlis start, sempat gak dorang praktis dan discuss ape yang patut.. hihihi


time ni belum ramai lagi tetamu yang hadir, so kite snap snap dulu.. hihihi


sebagai PA cum photographer cum videographer untuk aritu.. hihii


macam biasa, haruslaa snap sekeping dua gambar sebelum start the show.. hihihi


Kalini keje icik abam "kurang" sikit sebab ramai "penyanyi jemputan" untuk show kalini


kebanyakkannye dikalangan saudara mara tuan rumah


Suasana semakan havoc dengan persembahan persembahan dari The Sedara's tuan rumahh..


dalam masa yang sama, icik abam bekerja jugakk tau.. tolong back up mane yang patuttt.. hihi


Nak dengar nyanyian dorang korang boleh scroll sampai habis ye..


kebetulan pulak dalam majlis ni icik abam jumpa dengan kawan lame die, abang kepada pengantin rupenye.. hihihi


Sempat gak bergambar bersama


Majlis ni pada awalnye je icik abam je yang conquer mic, pastu mic dah bertukar tangan..


Makin lame makin havoc dan meriah suasana dalam dewan time tu


Mane taknye dorang dah naik "sheikh" bila bawak lagu lagu kapakkkakakaka.. ;p













kat atas ni beberapa video yang sempat direcord sepanjang majlis 


Akhir sekali sebelum balik haruslaa berselfie berdua.. hihihi


Salam Perkenalan,

1 comment:

mama tisya said...

byk undangan show ye en husband liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...