Tuesday, May 30, 2017

Terapi Ke Cameron Semase Cuti Sakit

Opsss, masih banyak cerita dari awal tahun aritu tak update lagiii.. takpe, kite update slow slow ye.. kite kasi clear semua draft dengan cerita cerita lama ni sebelum rayaa.. raya ape?? kite tunggu jelaa hahaha


Kite kena operate hujung tahun lepas, pertengahan bulan Januari aritu baru masuk opis lepas cuti panjanggg..


42 hari cuti kalau duduk rumah je memang stresslaa gamaknye kann..lagi pulak, sepanjang cuti tu kite "berpantang" kat kampung. Icik abam pulak kat KL.. adehhh memang macam macam drama laa time berjauhan tu.. lagi pulak tengah dalam quarantine time tu.. hukhuk


Genap sebulan camtu barulaa berani travel jauh sikit sebab nak kencing berak semua dah okee, hahaha yang penting dah boleh pakai jeans.. 


Sebenarnye tadelaa plan bercuti ke ape, kite balik kampung abah je, so alang alang dah dekat dengan Cameron naiklaa kejappp.. dapat gaklaa rase strawberry ke hape kann hihihi


lame sangat makan lauk pantang, dapat buah fresh kan syiokkk.. petik sendiri terus masuk muluttt hahaha


memandangkan time ni memang kami cam dah lame benau tak jumpa, tak jenjalan sesame, so memang lebihlaa gambarnye kan.. macam tengah mood honeymoon pulak kann hahaha



Nak petik strawberry je pun, dah kemain banyak dah gambar kat ladang ni sajee hahaha


Adoiyaiii terliur pulak nengok strawberry ni time puasa puasa giniiii






Dah puas bergambar kite lepak minum petang pulak.. pekena laksa kat ladang strawberry ni.. 


Adehhh citer pasal makan pulakkk.. lagi lahh terliurr ni.. huhuhu


Time ni kami pergi bertiga je..



tujuan utama kami sebenarnye memang macam macam nak cari kat sini, termasuklaa madu, sayur sayuran dan buah buahan.. maklumlaa, orang baru abes berpantang, kenalaa jaga makan, kena cari yang fresh fresh gituu :p


Tapiii.. pastu bedal yang ni.. hahha



Dan ni bunga free, dapat kat kedai bunga kawan abah. Dah nak balik die memang mention cakap nak bagi kat menantu sorang ni haa sempena tahun baru katenye mase ni..



Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

syok petik strawbery

Norliza Nordin said...

@mama tisya dah sampai atas syiokkk.. tapi time nak sampai tu yg tak syiokkk.. jalan lintang pukangg peninn hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...