Monday, June 19, 2017

Birthday Celebration & Pre-Ramadhan 2017

Alhamdulillah, kami kat opis masih mengekalkan acara sambut birthday dan ramadhan setiap tahun, walaupun kebanyakkan opismate adelah chinese, tapi kami yang melayu melayu ni masih semangat nak buat pre-ramadhan. tapi time pre-ramadhan kami buat potluck kami kami je..


yang party besday gini baru kami sambut beramai ramai..


Kalau tahun lepas tak silapnye kite tak dapat join sebab ade training, so kalini kena pulak dengan bulan birthday sendiri tu over excited dok bergambar dulu sebelum yang lain dok berkumpul tu.. hihihi


kebanyakkan makanan disponsor dan gune bajet department.. so pasni next birthday party maybe bulan 7 pulakk, tu mesti sekali makan makan raya kottt :) :) :)



Salam Perkenalan,

2 comments:

dorsett pink said...

dulu masa saya kerja pun, celebrate birthday ramai-ramai macam ni. Masa keje kat private, company yang sponsor kek & makanan, tapi masa keje kat government, pot luck je lah

Norliza Nordin said...

@dorsett pink tulaa kalau nk makan makan.. sini pun buat potluk je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...