Friday, June 16, 2017

Picnic Di Chalet Angah Kemensah

Beberapa bulan yang lepas sebelum puasa aritu, cuace memangg panas sangat.. kalau time malam tu pun same.. berpeluh aje tidurrr.. Pastu weekend dah tak boleh nak duduk dalam rumah sangat sebab panas.. so last minute punye plan kami decide nak picnic kat Kemensahh bersama kekawan opis icik abam..


Memandangkan kami tiga keluarga so kami decide sewa satu chalet, senang nak letak barang dan nak tukar tukar pakaian..


Kat sini siap ade air terjun kecikkk hihihi.. yang penting kawasan bawah ni tak dalam sangat untuk budak budakk.. 


yang dewasa dan takut air dalam macam kite ni pun enjoy mandi kat sini.. maklumlaa orang tak reti berenang so memang takutlaa kalau kawasan dalam dalam kannn.. kang kaki tak sampai susah gak nak berpaut ke ape hehehe..


Kami dah macam mandi buih pulak bile nengok gambar ni..


kemain putih dan cantik airnye kann....


Bawah ni kite tepek video sekitar Chalet Angah ni..


Name pun berpicnic kann, so kenalaa buat aktiviti bbq sekalii..


Asek berendam aje konpem lapar je..


Kemain icik abam melayan berenang haa ni


dah hampir petang, mula nak hujannn so stop dah berendammm..

video

Tapi icik abam tak stop stop lagi, siap "berlipat lipat" dalam hujan.. meh nengok video ni pulakk


Sebelum balik haruslaa berwelfie bersamaaa.. okee next activity pulak jomm..:)

https://www.instagram.com/p/BTighJcl-D6/?taken-by=iamnorlizanordin


Salam Perkenalan,

6 comments:

Adam said...

Cantik tempat tu.
Nnti saya pergi

Radhia Razali said...

bestnya mandi air terjun.. tempat pun cantik..

allene said...

syoknya tempat ni.. selalu mandi sungai biasa je.... tu pun gigil2... sejuk... amat!

Norliza Nordin said...

@Adam aah cantikk.. kalau ade budak okee nak mandi kat sini..

Norliza Nordin said...

@Radhia Razali best.. sekali sekale dapat air sejuk pulakkk

Norliza Nordin said...

@allene air sungai pun syiokk gak tuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...