Thursday, June 15, 2017

Sedap Ke Tak Roti Canai Transfer Road Penang?

Lagi cerita pasal makan, yelaakan bulan puasa ni memang asek terase lapar je, so bila dah rase lapar mulalaa teringat kat makanan je.. ni kalau pepagi gini dapat roti canai memang marbelessss...


Kat Penang tu kalau takde idea mane nak cari breakfast, ni tempat yang boleh kite suggestkannn.. 


Pepagi boleh pekena roti canai ayam dan roti bakar telur goyangg..


Okee nak pesan, kalau mane yang berhajat nak ke sini, sila datang awal pagi ye sebab tempat makan amat terhadd.. maklumlaa kedainye tepi jalan je.. 


Aritu ade gak update sikit pasal tempat ni dalam entri #Jalan Jalan Cari Makan Best Di Penang so ni kite repeat lagi sebab mase kat Penang ritu pun kemain repeat breakfast kat sini.. hihihi


Sedap memang sedappp oii, tapiiii harga pun boleh tahan bagi kite..


Salam Perkenalan,

4 comments:

qaseh dalia said...

Qaseh jejak Penang sekali je huhu mmg best g sana sbb byk maknan pastu meriah sgt .. bila tah nak repeat lg

mama tisya said...

tu la slalu tgk org cite psl tmpt mkn ni..tk kesempatan lg nk try

Norliza Nordin said...

@qaseh dalia orang cakap penang memang meriah tempat makan hihihi

Norliza Nordin said...

@mama tisya bole plan nanti kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...