Friday, June 16, 2017

Ulangkaji MS Power Point 2013 Di New GLC

Okee sepanjang bekerja dengan UG ni dah hampir 11 training dah kite join, semua sebab nak refresh bende yang dah pernah belajar dulu.. bila bekerja ni kene praktis kan semulaa..


So kite joinlaa training ni semua sebagai refresh kite. Atleast kite dapat peluang buat revision walaupun tengah bekerjaaa..


Setiap tahun, 4 training yang akan kite pilih.. so tahun ni rasenye 1 training je yang kite skip, tu pun cam aritu dah dua tiga kali gak dorang email untuk attend, tapi tak berkesempatannn..


Dah abes training dapat sijil.. so time kerja pun dapat collect sijil macam time skolah skolah duluuu.. Ohyee, lupe nak beritahu yang training kalini pestaim buat kat GLC baru, kalau dulu GLC kat Menara Gamuda sekarang kat Damansara Jaya pulak.. Tempat baru dan lebih besarrr..


Salam Perkenalan,

4 comments:

Adam said...

Power point saya punya dah lama kena delete. Ingatkan orang dah tak guna lagi.

Radhia Razali said...

dulu pun company ada hantar saya attend training excel intermediate ni. tapi skrg satu pun dah lupa..huhu

Norliza Nordin said...

@Adam ehh siap kne delete eh kalau tak gune.. hihihi

Norliza Nordin said...

@Radhia Razali itulaaa, kalau lame tak gune mmg lupe.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...