Monday, July 03, 2017

Alhamdulillah Rezeki Syawal, Menang Contest Lagi

Alhamdulillah pagi ni tadi BSN dah announce result contest #BSNBelanjaMakan. Kite terpilih menjaadii salah seorang pemenang untuk contest tu.. Banyak gak gambar yang kite pertaruhkan untuk contest ni, nasib mengena hihihi


Lame dah name sendiri tak naik.. last menang pun aritu tiket wayang F8 

yang ni pulak dari SSM menang gak, jenuh cari gambar lame nak join contest ni, Alhamdulillah!!! Okee dah tak sabar nak tunggu hadiah hadiah ni sampai hihihi :p


Salam Perkenalan,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...